Workshop – Project: Vernieuwing van je denken

Workshop – Vernieuwing Van Je Denken Project

Wat is het “Vernieuwing van je denken Project”?

Rom 12:2 En word niet aan deze wereld gelijkvormig, maar word innerlijk veranderd door de vernieuwing van uw gezindheid om te kunnenonderscheiden wat de goede, welbehaaglijke en volmaakte wil van God is.

 
God houdt van ons zoals we zijn en Hij houdt te veel van ons om ons te laten zoals we zijn. Het is Zijn verlangen dat we door een transformatie of heiliging gaan om meer en meer op Jezus te lijken zodat we meer en meer Zijn natuur en Koninkrijk kunnen weerspiegelen in een stervende wereld en Hem en anderen meer en meer kunnen liefhebben. 
De bedoeling van deze workshop is om samen met de Heer en door Zijn Woord (in logos & rhema) de weg van ‘vernieuwing van je denken’ te gaan aangaande een persoonlijk project. Het wordt een tijd van samen leren, thuis oefenen, bidden en God zoeken, delen en elkaar bemoedigen. Het project zal lopen over 5 weken, waarbij we elke week samenkomen. Een samenkomst bestaat uit 4 delen: (1) Korte aanbidding, (2) onderwijs, (3) delen en (4) gebed. 
 
De samenkomsten worden opgezet als workshop. Het is dan ook de bedoeling dat elke deelnemer een persoonlijk ‘Vernieuwing van je denken’ project kiest, waarbij de verandering (door vernieuwing van denken) een belangrijke impact zal hebben op haar/zijn leven. 
‘Vernieuwing van je denken’ projecten kunnen gaan over:
– het breken met een gewoonte/zonde 
– het starten van een gewoonte
– het loslaten van toxische emoties

Praktisch:

 
– Periode? gedurende 5 weken
– Frequentie? 1/week 
– Wanneer? donderdagavonden – samenkomsten op 2 februari – 9 februari – 16 februari – 23 februari – 2 maart
– Start/einde: 19:30 tot 21:30 
– Waar? Heartbeat Church te Zellik – Jan Tieboutstraat 20-21
– Taal: NederlandsFacebook

Want to support?

Mail

 
© Heartbeat Church 2016.